Söker du en målare, eller behöver du hjälp med trädfällning?

Kvarnstads Alltjänst AB – vi hjälper dig

Kunniga och erfarna målare

Hos oss på Kvarnstads Alltjänst AB hjälper vi dig mer än gärna. Behöver du anlita en målare har du verkligen kommit till rätt företag. Våra medarbetare har bred kunskap och lång erfarenhet inom denna bransch, så du kan därför alltid lita på att du får ett väl utfört arbete.

Vi arbetar med det mesta som har med måleri att göra och kan hjälpa dig med vad du än skulle behöva vår hjälp med när det kommer till måleri. Vi anpassar alltid alla uppdrag efter dig som kund, och dina önskemål och behov är vad som står i fokus för varje arbetstillfälle. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som präglar vårt företag, och därför får du alltid de resultat som du önskar.

Vi kan trädfällning

Vi fäller träd, stora eller små spelar ingen roll. Högsta fokus har vi alltid på säkerhet när vi fäller träd. Är du intresserad av anlita oss så hör av dig till oss redan i dag!

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder strävar vi alltid efter. Som tidigare nämnts så är det varje kunds behov och önskmål som står i centrum och våra målare är lyhörda och genoför sina uppdrag utifrån de önskemål och behov som föreligger. Vi använder endast målarfärger av högsta kvalitet för att du ska få ett hållbart resultat. När man har anlitat oss så ska resultatet vara under många år framöver.

Kostnadsfri offert

Självklart så kan alla som önskar få en offert och den kostar inte någonting. Du kan fundera i lugn och ro på om du vill anlita oss eller inte oavsett om det gäller trädfällning eller måleri. Är du en privatperson så får du givetvis göra avdrag på arbetskostnaden, eftersom rotavdraget är tillämpbart.