Målare Kalmar

Kvarnstads Alltjänst AB – erfarna målare i Kalmar

Våra målare i Kalmar hjälper dig

Hos oss på Kvarnstads Alltjänst AB hjälper vi dig som behöver en målare i Kalmar. Behöver du anlita en målare har du verkligen kommit till rätt företag. Våra medarbetare har bred kunskap och lång erfarenhet inom denna bransch, så du kan därför alltid lita på att du får ett väl utfört arbete.

Vi arbetar med det mesta som har med måleri att göra och kan hjälpa dig med vad du än skulle behöva vår hjälp med när det kommer till måleri. Vi anpassar alltid alla uppdrag efter dig som kund, och dina önskemål och behov är vad som står i fokus för varje arbetstillfälle. Kvalitet, noggrannhet och effektivitet är vad som präglar vårt företag, och därför får du alltid de resultat som du önskar. 

Nöjda kunder

100 procent nöjda kunder strävar vi alltid efter. Som tidigare nämnts så är det varje kunds behov och önskmål som står i centrum och våra målare är lyhörda och genoför sina uppdrag utifrån de önskemål och behov som föreligger. Vi använder endast målarfärger av högsta kvalitet för att du ska få ett hållbart resultat. När man har anlitat oss så ska resultatet vara under många år framöver.

Kostnadsfri offert

Självklart så kan alla som önskar få en offert och den kostar inte någonting. Du kan fundera i lugn och ro på om du vill anlita oss för ditt måleriprojekt. Är du en privatperson så får du givetvis göra avdrag på arbetskostnaden, eftersom rotavdraget är tillämpbart.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar som du vill prata med oss om så tveka inte på att höra av dig. Du kan klicka här för att få våra kontaktuppgifter. Kom ihåg att vi är ett företag som vänder oss till alla. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så ställer vi upp för dig. varmt välkommen!